torsdag 2 april 2015

Skärtorsdagsmiddag

Påsken är här med strålande sol!
Hoppas hela helgen fortsätter med detta underbara väder. Efter en kort arbetsdag var det dags för påskhandling…och jag var inte ensam på Kvantum. Fast det hade jag ju inte trott heller i och för sig. Fler som väntade in i det sista med att påskhandla.

Tack vare middagen som var snabbfixad påskmat fick vi lite extra påskkänsla så här på påskens första dag, första lediga dagen av många.

Ägghalvor, löjrom, crème fraiche och rödlök.
Grönpeppargravad lax och räkor
Brukar alltid göra egen sill, men i dag åt vi två köpesvarianter och båda var riktigt goda.
Glöm inte grönsaker på buffébordet
Ida pysslade på med sin tallrik och sen ville hon så klart ta kort också. En matbloggares dotter :)
Matdesign och foto: Ida Edman

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar