fredag 13 september 2013

Geisha chokladkex

Fredagslugnet har lagt sig. Middagen är bortplockad. Vi har en skön helg framför oss.


Till middag åt vi en god älggryta med kantareller och en god sås med smak av rödvin och grädde (perfekt såskombination). Alla åt med god aptit men lite efterrätt verkar rymmas i alla magar ändå. Isak vill ha sin specialitet som han skulle kunna äta dygnet runt - tacochips och salsa. Ida vill ha blåbär, socker och mjölk och själv tar jag en kopp chai-te och ett Geishakex. Första kakan på tre veckor.


I över 50 år har svenska folket kunnat njuta av Geishachokladen. Nu lanserar Fazer sitt första kex i Sverige och det är Geisha som tar plats på fikabordet. Geisha chokladkex är ett hjärtformat kex bakat på spröd maräng och fylld med Geishas unika hasselnötscrème överdragen med mjölkchoklad och dekorerad med mörka chokladstrimmor. Geisha sponsrar sedan flera år tillbaka Bröstcancerföreningen med en Rosa Bandet-kampanj. Under oktober månad skänker vi 50 öre för varje såld Geishaprodukt i Sverige, både stycksak, chokladkaka och kex, till Bröstcancerföreningen. 

Mmmm så gott det var. Vill ha mer :) Men nu ska jag inte trilla dit, det räcker med en kaka. Måste passa på att äta upp dessa medan vi fortfarande tror att Ida och Isak är allergiska mot nötter, så får vi icke nötallergiker fler av dessa godsaker. Nästa vecka hoppas vi nämligen på att få svar på nöt-allergi-testet.  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar