tisdag 21 november 2023

Överraskningen

Jag har fullt upp med att flytta tillbaka alla inlägg hit till den här bloggen, för jag vill inte tappa bort något inlägg så det blir dåligt med nya inlägg. Men jag ska försöka skärpa mig. Nu får jag även hjälp av Ida att flytta över inläggen och sedan finjusterar jag dem med typsnitt osv. Tack vare den hjälpen går det lite fortare.

Jag tänkte dela med mig av festligheterna från drygt en vecka tillbaka då vi både firade Leifs födelsedag på fredag och fars dag på söndag. Presenterna bestod av tomtar och glögg. Det är inte bara jag som är tokig i julen😍

Födelsedagsmiddagen blev en tre-rätters-middag i sann kalas-anda och självklart började vi med Cava och snittar, det godaste och bästa som finns. Farsdagsmiddagen blev inte lika storslaget, men supergott. Har ni inte prova Tonkatsu än, så är det dags nu. Så goda smaker.


Födelsedagsmiddag

Bubbel och snittar
Crostini med färskost, spenat och prosciutto 
Rågkrustader/finn crisp med gravlax- och äppelröra
Tacochips
Popcorn




Middag
Potatis
Champinjoner
Broccoli 

Efterrätt
Banoffee pie i glas



Farsdagsmiddag

Tonkatsu med goda tillbehör 





Det absolut bästa med hela helgen var att Olivia kom hem och överraskade oss på fredagkväll. Först fattade jag inget, för det kändes helt naturligt att hon kommer in genom dörren. Men sen kom jag på att hon har ju flyttat till Stockholm och borde inte komma in genom vår dörr 😀 Suprise deluxe och jag misstänkte ingenting.

Snart kommer hon hem igen💖 För nästa vecka möter Luleå Skellefteå, och ett hockeyderby kan man inte missa. 

Nu ska jag krypa ner under en filt i soffan för i dag var det riktigt kallt ute och jag blev så himla frusen när vi var ut och handlade (gran och mat). Imorgon ska det bli varmare, men då blir det visst snöstorm. Tur att jag inte behöver ut imorgon utan ska hålla mig hemma hela dan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar