fredag 22 november 2019

Morgonlugn

Är det fler än jag som är vakna tidigt denna fredagsmorgon?
Jag vaknade två timmar före klockan skulle ringa och jag hade gärna sovit även dessa två timmar. Men det positiva är att jag får njuta extra mycket och länge av denna fredag 😀

En kopp te och ett tänt ljus i ett tyst hus är bästa starten på morgonen💖 Så mycket bättre än stress, stress, stress. Nu försöker jag undvika stress så mycket det går på morgonen, även när jag sover tills klockan ringer, för alla mår bättre av en mjukstart. Men ibland går det inte lika bra med lugnet.


Efter dagens arbete ska jag hem och provsmaka en drink. Hårt jobb 😂 Jag håller på att planera ett glöggmingel för vänner och har klurat på en välkomstdrink, så den måste jag provsmaka för att se om jag vill bjuda på den eller om jag måste tänka om. Håll tummarna att den blir lika god och julig som jag hoppas.

Jag älskar att fixa glöggmingel, att mitt i julstressen träffa goda vänner och få prova en massa nya godsaker med julsmaker. Det brukar bli en salig blandning av gamla godingar och nya favoriter, jag har ju lite svårt att hejda mig när jag väl sätter igång att planera fester. Fast jag har blivit bättre....

Jag har haft uppehåll med mina glöggmingel i två år pga att jag varken har hunnit eller orkat fixa nån fest. Men nu är jag redo och sugen på att fixa glöggmingel igen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar