fredag 9 januari 2015

Fredagsrätt

F-R-E-D-A-G
Trots att det har varit en kortvecka är det en efterlängtad fredag för det har varit en vecka med mycket jobb och lite sömn. Dessutom blev det två övertidstimmar i dag och det är inte kul att jobba över just på fredagar. Då vill man ju hem och mysa o njuta av fredagskänslan.

Men fördelen med att jobba över just en fredag är att man kan unna sig lite god köpt mat som fredagsmys - Beacause I'm worth it! Så i dag åkte jag förbi Kvantum på vägen hem och köpte en Laxstubbe, dvs en bit smörgåstårta. Och det var precis vad jag var sugen på denna fredagkväll. Det bästa av allt - det är kvar en bit till i morgon.


Det hände en rolig grej i kväll när vi satt i soffan och såg På spåret, då kom Ida in i rummet för att hämta en sak. I förbi-farten hör hon 8 poängs-ledtråden och säger "Gävle" som att det var självklart och jätteenkelt...och självklart hade hon rätt. Fler som klarade det på 8 p? Inte de tävlande i alla fall! De hade visst sagt nå om svärord och då hade hon förstått/gissat att det var Gävle. Vår älskade lilla Ida är One of a kind…igen :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar