lördag 14 september 2013

Tiger-tävling

God morgon! Här har vi precis klarat av (första) frukosten. Frukost på helger äts oftast i omgångar hos oss beroende på när man vaknar. Äter ni yoghurt till frukost? Vi äter det sällan till frukost men ofta till mellanmål. 

Första gången vi kom i kontakt med Tiger-yoghurt var i Jämtland när Olivia och Isak var små. Det blev fort en favorit med sin krämiga och släta yoghurt utan bitar. Då fanns den bara i jordgubbsmak (har jag för mig) men nu finns den i flera smaker - päron, blåbär, hallon, vanilj och nyheten banan.


Nu har ni chans att vinna fyra förpackningar Tiger-yoghurt

För att vara med i tävlingen vill jag att ni svarar på två frågor.

1. Hur äter ni yoghurt? 
Bara som den är eller med flingor, müsli, honung eller nå annat?

2. Vilken ny smak skulle ni vilja ha på Tigers yoghurt?

Svara här i kommentarerna eller på Facebook under tävlingsinlägget.
Tävlingen pågår tom 20 september. Lördagen 21 september drar jag tre vinnare.

Lycka till!

I samarbete med Kavli

11 kommentarer:

  1. Vilken rolig tävling!

    1. Jag äter helst min yoghurt med frusna blåbär, paulins superflingor och någon sked solros- och linfrön.

    2. Skulle en ny smak komma önskar jag en blandning mellan björnbär och blåbär.
    Kram

    SvaraRadera
  2. 1. Med solrosfrön (passar speciellt bra med Tigers Blåbärsyoghurt)
    2. Lingon tror jag skulle vara gott!

    Mvh Nanna
    nannaeATlive.se

    SvaraRadera
  3. Alltid kul med tävlingar!
    1. Jag tillsätter inget till yoghurt
    2. Smultron

    SvaraRadera
  4. Jag äter müsli till yoghurt och som ny smak skulle jag vilja prova citron.
    Hälsningar Maria

    SvaraRadera
  5. Jag äter yoghurt med havregryn
    Den smak jag skulle vilja ha är päronsmaken
    Hälsn. Sofia B

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oj, menar ju självklart att jag skulle vilja göra en päron och äppelsmak :)

      Radera
  6. Jag äter yoghurt som den är, utan tillbehör.
    Äpple tror jag skulle vara en god smak.
    Nu håller jag tummarna!
    //Karina

    SvaraRadera
  7. Helena i Uppsala
    1. Hur äter ni yoghurt?
    Till frukost som den är, mot slutet utspädd med lite vatten för att få ut allting ur förpackningen, det blir som drickyoghurt.
    Till efterrätt som sås till en torr sockerkaka eller i stället för vaniljsås till äppelpajen. Yoghurt kan man verkligen variera i det oändliga!

    2. lakrits


    SvaraRadera
  8. 1. Jag äter gärna yoghurt som den är, helst i en stor kopp. Eller naturell yoghurt med hemgjord, rostad müsli. Sönerna äter yoghurt med bananskivor, äppelbitar och gärna ett par bär.

    2. Citron enades vi om här hemma skulle passa i Tigers sortiment.

    Och tack för chansen att vinna!
    Anna H, Gävle

    SvaraRadera
  9. Roligt med tävling, jag vill gärna vara med :)
    1. Precis som den är, utan tillbehör.
    2. Krusbär skulle vara en spännande smak!

    mvh Titti i Järvsö

    SvaraRadera
  10. 1. Vi gillar att äta yoghurt som den är, med en smörgås till.
    2. Smultron och björnbär skulle vara en ny god smak.

    Ulrika H

    SvaraRadera