söndag 25 augusti 2013

Frukoststund

God morgon!

Här har vi varit uppe tidigt för Isak hade fotbollsmatch alldeles för tidigt, sen är det dags för hockeyträning innan han avslutar dagen med ännu en fotbollsmatch. Inget snack om vem som idrottar mest i vår familj.

Vi har precis dukat bort frukosten, som oftast på helgerna består av lite allt möjligt. Fem olika viljor vad som är gott. Hos oss är det stor skillnad på helg- och vardagsfrukostar. Hur är det hos er?


Min första viktväktarfrukost bestod av knäckebröd med philadelphiaost, rökt skinka och grönsaker. Självklart drack jag även en stor kopp te, ingen morgon utan minst en kopp te :) Nu gäller det bara att försöka räkna ut hur många propoints jag har använt mig av.


Solen skiner och det verkar bli en underbar dag, men jag måste ändå tillbringa lite tid i köket. Förutom att jag ska förbereda lite mat inför kommande aktivitets-fulla vecka har jag även en brödbeställning som ska levereras ikväll.

Återkommer lite senare med veckans matsedel, det enda som är klart är att det blir korv stroganoff imorgon. I fredags när Ida var sjuk var det korv stroganoff på skolan och hon blev såå ledsen över det för hon hade ju längtat heeela veckan. Så självklart lovade jag henne att vi skulle äta korv stroganoff hemma, men hon fick vänta till måndag för det är ingen helgmat enligt mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar