onsdag 14 augusti 2013

Röda söta bär

Åh så trött jag är! Jag är inte van att stiga upp före sex på morgonen. Men i morse var det dags igen att stiga upp tidigt, göra sig i ordning och åka i väg på jobbet. Det har gått ganska bra på jobbet, hade en liten dip precis efter lunch. Men nu är jag riktigt trött och längtar till sängen.


När vi satt ute och åt middag var det så himla varmt. Känns lite jobbigt att jobba när det är finväder, fast det är himla mysigt att komma hem till en solvarm altan efter en dag på jobbet. Efter middagen gick vi till trädgårdslandet och plockade in några jordgubbar. Vilken lyx! Ida som älskar jordgubbar tog så klart den största och den näst största och.....

Den ryms nästan i mun :)
När jag satt o halvslumrade i soffan kom jag på att jag måste ju baka till imorgon. Jag hade helt förträngt glömt bort att det är vår tur att stå i Notas-kiosken. Fotbollsföräldrar turas om att stå där o sälja fika som man har bakat. Tur att jag har några enkla välbeprövade recept på långpannekakor, som jag vet går fort att baka och är goda att äta. Idag blev det kaka med chokladhavreströssel, så nu luktar det underbart chokladigt i köket. Extra bra är att den är äggfri så imorgon kan även ägg-allergiker fika från Notas-kiosken.

Ida visar stolt upp skålen med jordgubbar.
Mmmm

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar