torsdag 8 augusti 2013

En dag på Ikea

I går tog vi med oss våra gäster och åkte 12-13 mil norrut till Ikea i Haparanda där vi tog en heldag därav bloggtystnaden. Vissa tyckte det var roligare än andra :) Gissa vilket kön som tyckte det var roligast? Vi köpte bänkskivor och diskho så nu är det inte mycket som är kvar innan köket kan kallas klart. Dessutom kompletterade jag med lite lådinredning och annat smått och gott. Alltid kul att vara på Ikea!


När vi kom hem drog vi igång grillen på en gång och grillade kött och potatispaket, som vi åt till en sallad. Karlarna stod ute vid grillen och kvinnorna var inne köket och gjorde resten. Inte så ovanligt att det är så. Eller hur är det hos er?


Nu har två av gästerna åkt hem till Jämtland och de övriga är med Ida och Isak på Leos lekland så nu är det väldigt tyst (och tråkigt) här hemma. Jag har plockat undan lite, satt igång en tvättmaskin, dammsugit och nu tar jag mig en avokadomacka med tomat och ett glas chai-te till lunch. Snart ska jag cykla ner till mina föräldrar där det blir kalas i dag för mamma fyller år. Hipp hipp hurra!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar