måndag 24 juni 2013

René Barbier Rosé

Solen sken även idag vid middagstid så självklart tände vi upp grillen för att tillaga den planerade middagslaxen. Svärföräldrarna har kommit hit idag, för att hjälpa till med köksrenoveringen och vara med Ida så att hon "slipper" vara på förskolan, så i väntan på middagen tog vi ett glas rosévin. René Barbiers rosévin var i min smak (som de flesta roséviner) och har en röd fin färg, lite rödare än många andra roséviner.


René Barbier har inlett ett samarbete med designern och stilexperten Camilla Thulin som fått designa en limiterad utgåva av René Barbiers klassiska rosévinsbox och den blev väldigt somrig och fin, tycker jag.
- Inspirationen till denna design har jag hämtat från min eviga vurm för den spanska flamencokulturens fantastiska dräkter och dans med dess kraftfulla uttryck. Solfjädrar med rosor och nejlikor, stora handbroderade sidensjalar med blommor i varma soliga färger. En konstform som uttrycker både passion, styrka och elegans; precis som ett fint rosévin, berättar Camilla Thulin.

René Barbier Rosado är ett torrt, fruktigt och aromatiskt rosévin med toner av röda bär, kryddor och örter. Det är ett utmärkt sällskapsvin och matvin som främst passar till grillat, tapas, kyckling- och fiskrätter. Priset är 199kr och artikelnumret 2751.

I samarbete med Pretto PR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar