fredag 7 juni 2013

Skolavslutningsdag

En av årets bästa dagar håller på att lida mot sitt slut. Skolavslutningsdagen är något speciellt, eller hur? Barnen är lyckliga, vädret är oftast fint och alla är glada. Vår dag började i morse med Isaks skolavslutning som hölls i aulan. Alla sex klasser sjöng varsin sång, det var ett litet tal av rektorn och sen fick läraren en blomma innan det var dags att bege sig hem.

Åh vad jag älskar den här bilden

Olivias avslutning var först på eftermiddag så vi hann med en hel del i väntan på den. Bl.a. åkte vi runt och försökte hitta Isaks cykel som stals i går. Det enda vi hittade var ett blått lås som kan vara hans, men eftersom han inte hade med sig nyckeln kunde vi inte testa.

Mina favorittjejer

Olivias avslutning var i kyrkan, där prästen pratade lite, rektorn höll tal och några av eleverna sjöng och spelade gitarr och piano. Sen var det betygsutdelning och fotografering i gröngräset utanför kyrkan.


Olivias bästa kompis Linnea med mamma Mia och lillebror Eddie var så klart också med. Sån charmig liten kille, som jag inte har träffat så ofta men hört desto mer om eftersom Olivia i stort sett har bosatt sig hemma hos dem.


Det fotograferades, jämfördes betyg och delades ut kramar innan det var dags att bege sig hemåt.

Olivia med sin lill-favorit Eddie, som snart fyller 1 år

Tidigare år har jag alltid gjort skolavslutningsbuffér men i år med ett kök i renoveringskaos orkade jag inte påbörja nån matlagning så det blev hämtpizza på barnens begäran. Det kändes konstigt men när köket är klart får jag ta igen det med råge :)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar