lördag 26 oktober 2019

En bättre lördag

Vilken underbar dag jag har haft! 
Inget jobb, inga måsten och inga tider att passa.
💖💖💖💖
Ida och Leif har åkt till Jämtland på höstlovet så jag är nästan ensam hemma, Isak är hemma men han ser man inte till så mycket. Så i dag tog jag en dag för mig, där jag inte skulle göra mycket mer än att ta det lugnt. 

Jag började i morse med att tvinga mig själva att ta sovmorgon. Att sova är inte min starka sida, men både i natt och i morse lyckades jag somna om med lite tvång. Det behövde jag! Få se om jag är lika duktig i natt och i morgon.

Under dagen har jag jobbat undan några samarbetsinlägg som jag har skickat i väg för godkännande innan publicering. Så skönt att äntligen ligga i fas. Efter bloggjobb och en massa koppar te var det dags för middag och då gjorde jag det enkelt och gott för mig. Blev en riktig favorittallrik. Blir ju nästan hungrig nu när jag ser alla godsaker igen.


Favorittallrik

Bresaola
Ruccolasallad med tomat och mozzarella toppad med balsamicokräm


Resten av kvällen ska jag tillbringa i soffan. Först ska jag se klart hockeymatchen mellan Luleå och Malmö, där Luleå verkar vinna eftersom de leder med 3-0 en bit in i tredje perioden. Sedan ska jag slå över till 4:an och se Så mycket bättre, höstens bästa feel-good-program som jag älskar att se på lördagar.

En bättre lördag helt enkelt 💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar