måndag 7 oktober 2019

Gå i andras skor

Efter en mysig, lugn och skön helg är vi nu redo för måndag och en ny arbetsvecka.
Jag hann med lite nytta i helgen också och det absolut viktigaste var att få tag i ett par skor till Ida💖 Hon är så svullen på det skadade benet och har ett stort skavsår på hälen utav gipset så jag var tvungen att hitta några mjuka, sköna och snygga skor åt henne. Jag lyckades👐


Hon ville inte följa på stan utan litade på mitt omdöme. Det hör inte riktigt till vanligheten, utan hon är en ganska bestämd tjej som vet vad hon vill ha och inte ha💗 Men hon vågade väl chansa eftersom hon vet att det går att lämna tillbaka sakerna om jag skulle komma hem med helt fel saker😀

Men jag tror att största anledningen till att hon inte ville följa är att hon fortfarande inte kan gå med kryckor några längre sträckor utan måste ha rullstol. Hon har fått några spydiga kommentarer i skolan om det redan👎 Men efter att ha haft gips i 8 veckor så är både knäet och fotleden väldigt stela och musklerna otränade, då är det inte lätt att gå. 

Men för okunniga är det lätt att ha åsikter och tro att det bara är att ställa sig upp och börja gå. Försök själv att gå när du varken kan vinkla fotleden eller knäet så mycket som behövs.


Ja, ja nu fick jag i alla fall tag i ett par vettiga skor och hon slipper frysa eller gå i bara strumporna om nån drar i väg med rullstolen för henne.

Ha en bra måndag, snart är det fredag igen 😎

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar