söndag 21 januari 2018

Matsedel v.4 januari 2018

God morgon!
Här har vi vaknat upp till en småkall söndagmorgon men det gör inte så mycket för min plan för dagen är att pyssla på inomhus. Vi var på språng hela da'n igår så jag tänkte försöka vara hemma så mycket som möjligt i dag. Jag ska planera vår egna matsedel och eventuellt måste jag och handla, men jag hoppas jag slipper och klarar mig nån dag in i veckan innan jag måste på affären.

Den här matsedel har jag knåpat ihop till er och några maträtter kommer nog stå på vår egna matsedel också, t.ex. tacorullarna.


Matsedel v.4 januari 2018

Köttfri måndag

Tisdag

Onsdag

Torsdag

Mysfredag

Veckans godsak


****************

Vi har inte ätit frukost än men jag tror att det är dags att duka fram den nu och se'n lär jag bli sittande vi frukostbordet några timmar. Älskar det! Lagom till lunch brukar jag vara klar med frukosten 😀

Nu när vi har så mycket att göra på jobbet lär det bli några tidiga jobbmorgnar för jag jobbar så bra tidigt på morgon när mejlen är tom och telefonen tyst. Tur att även Ida tycker om att vara tidigt på fritids där de får värsta hotell-frukosten. Hennes fritids har en frukost-satsning just nu för att få barnen att äta ordentligt på morgonen och på så sätt klara dagen bättre. Superbra! Oftast äter hon dock frukost hemma och promenerar sedan till skolan med sina kompisar. Även den morgonrutinen med promenad för motion och frisk luft är superbra.

Nej, nu kurrar magen och det är dags att börja med frukosten.
Ha en underbar söndag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar