tisdag 11 juli 2017

En semestervecka i bilder

Nu börjar min för-semester att lida mot sitt slut för i morgon ska jag vara åter på jobbet för tre dagars arbete innan den "riktiga" semestern börjar. En veckas semester har jag haft och jag har hunnit såå mycket, känns som det var jättelänge sedan jag var på jobbet senast. Det är väl precis så det ska kännas efter en semester.

Luleå hamnfestival har pågått i helgen och på torsdagkväll när solen kom tillbaka efter några regniga dagar var vi in på Rix FM-festivalen där den stora artisten var Darin och han var lika bra som alltid. Det var mycket folk och svårt för Ida att se artisterna på scenen, men efter ett tag hittade hon en perfekt plats.

Perfekt att bli lite längre när man ska se artister framme på scenen.

På fredag hade vi kalas på altanen hela da'n för vår 10-åring, som var så himla nöjd med födelsedagen som innehöll bra presenter, roliga gäster, mycket aktiviteter och gott att äta.

Fika med tårta var lite av allt vi åt under dagen.

På lördag var det Dolly Styles tur att uppträda på hamnfestivalen och vi hade de bästa platserna. Vi hade nämligen turen att få följa Idas kompis familj ut med båten. Så istället för att stå o trängas på asfalt och knappt se scenen, satt vi o guppade i en båt och såg scenen perfekt och hörde allt de sa och sjöng.

Fina Ida!

Det var en helt magisk kväll på lördagen och jag är så glad att vi fick tillbringa den i en båt. Vattnet låg spegelblankt och solen värmde skönt. Kan inte bli bättre!

Vackra Luleå!

Igår var det dags att träffa två tjejkompisar för lite surr, mat och vin. En bättre måndag, helt enkelt. Eftersom ingen av dem hade testat Gustos goda pizzor så blev valet rätt enkelt när vi skulle välja platsen för vår dejt. Trots att både jag och Olivia har höjt deras pizzor till skyarna så att förväntningarna var skyhöga, så blev de imponerade och skulle definitivt återvända snart.

Napoletansk pizza med bresaola och ett glas rosé.

I dag kommer jag nog inte göra så mycket mer än att förbereda mig för några dagars jobb - tvätta lite, fylla på kylskåpen, fixa lite matlådor och ställa in mig mentalt på att stiga upp före sex i morgon.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar