torsdag 13 juli 2017

Ny favorit

Ännu en ljuvlig morgon och i dag lyste solen så fint över vattnet dessutom. Jag har en underbar cykelväg till jobbet eftersom jag cyklar längs vattnet nästan hela tiden. Lovely!

Efter en superhektisk dag på jobbet i går var det skönt att sätta sig vid middagsbordet och äta en riktigt god middag - grillade pestobiffar och zucchini med gräddsås och sallad. Vår nya familjefavorit, som alltid uppskattas, är köttfärsbiffar gärna kryddad med pesto och fylld med mozzarella eller annan ost, till det ska det vara en massa god gräddsås. I går var det Ida som gjorde såsen helt själv. Duktig tjej!

Undra vad vi ska äta för gott och enkelt i dag. Jag är lite sugen på sill, ägg o lite potatis, men det brukar jag vara rätt ensam om.


Nedräkning pågår! Två dagar kvar till vår riktiga och gemensamma semester, ska bli så himla skönt med tre veckor sammanhängande semester tillsammans. Det är inte ofta jag o Leif har haft semester samtidigt utan vi har delat upp den så att barnen har kunnat vara ledig riktigt länge på somrarna. Men nu börjar barnen bli så stora o klarar sig själva mer o mer och då kan vi lyxa till det med gemensam semester. Ida har varit jätteduktig de här veckorna då vi har jobbat, hon har fixat både frukost o lunch själv och sen pysslat på hemma med lite av varje, ibland har hon varit med kompisar men oftast själv. Är så imponerad av henne, för det har ju inte bara varit nån enstaka dag.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar