fredag 14 juli 2017

Blivande kock

Nu kör vi sista da'n innan semestern!

Känns skönt att äntligen få lite långledigt och enligt prognosen är solen på väg tillbaka. Hoppas det stämmer! På onsdag till veckan fyller jag år och hoppas på ett till altan-kalas hela dan. Kan vi ha sån tur med vädret på ytterligare ett kalas i år?

Några basilikablad gör att nudlarna ser så mycket godare ut.

Ida har blivit så duktig att klara sig själv på dagarna och fixar lunchen galant själv varje dag. Hon t.o.m pyntar den vackert så att det blir riktigt snyggt på tallriken och passar perfekt att ta kort till bloggen.

Att koka nudlar o hälla bort det kokheta vattnet har hon klarat sedan något år tillbaka och hon är jätteförsiktig när hon häller bort vattnet så jag behöver inte oroa mig att hon ska bränna sig. Hennes senaste specialitet är havregrynsgröt som hon kokar själv och mumsar i sig med lingonsylt.

Undra om hon fortsätter att vara lika duktig när jag får semester och är hemma eller om det blir jag som får fixa frukost, lunch o middag?


Nej nu måste jag åka till jobbet, så jag hinner jobba undan alla måsten och eventuellt sluta lite tidigare. De två tidigare dagarna i veckan som jag också har jobbat har jag jobbat över två timmar per dag - det vill jag inte i dag. I dag blir det dock ingen härlig cykeltur för det regnar så Leif får skjutsa mig, men jag hoppas det klarnar upp så att jag kan promenera hem längs vattnet.

Ha en bra fredag 
hemma, på jobb, på semester eller var ni nu är!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar