fredag 13 december 2013

Jul med Hjärtat

Det är väl ingen hemlighet att jag älskar recept av alla de slag. Extra kul är det när man hittar recept på oväntade ställen, t.ex. Apotek hjärtats hemsida. Jag hittade jättemånga roliga recept nu inför jul. Hur gott lät det inte med pepparkakscupcake med mörk choklad och mint?

Bild lånad/snodd från Apotek hjärtat
Fjolårets favorit-julte var just Apotek hjärtats svarta te. Jag tror det var smak av saffran och rosépeppar, gott var det i alla fall. Jag såg att de har en ny smak i år - vinteräpple och pepparkaka - den måste jag prova!


Apoteket närmast oss är ett Apotek hjärtat och där handlar vi alltför ofta. Det blir lätt så när man har två allergiska (anafylaktiska) barn. Men det är ju kul nu när man inte bara behöver köpa medicin där utan att de även har t.ex tuggummi, saffran, senap, te och pepparmintsolja.

Just pepparmintsoljan tänkte jag prova göra minttryfflar av till jul. Ni kommer väl ihåg att jag i fjol gjorde jag tryffel med polkagrisar och för nån månad sedan provade jag att använd mintcrisp-choklad för att få mintsmak på tryfflarna.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar