måndag 9 oktober 2017

Rosa

I lördags var jag på världens mysigaste middag med underbart god mat och bästa drycken. Ni vet en sån där kväll man tänker tillbaka på med ett leende och längtar redan till nästa dejt.

Kvällen började med rosa champagne, äkta champagne alltså. Visst känns det lite lyxigare och lite bättre 😀 Under rosa oktober passar det ju lite extra bra med den rosa varianten också. Så gott och så vackert.

Endast det bästa är gott nog.
God dryck i vackra glas från Pentik. Blev lite småförälskad i glasen, vackra och goda att dricka ur.
Tända ljus och vacker dukning fixade mysstämningen på en gång
Vi äter lax alldeles för sällan och det beror på att Isak inte alls gillar fisk och det blir alltid en massa tjafs, gnäll och sura miner när vi äter fisk så för enkelhetens skull försöker vi passa in fiskdagarna de gånger han inte äter hemma och det är ju inte så ofta.

Därför blev jag lite extra glad när jag såg att det var lax vi skulle bli bjudna på. Ugnsstekt lax utan konstigheter är ju bara sååå gott i sin enkelhet (och passar bra under rosa oktober 😀). Till det serverades kokt färsk broccoli, potatis, paprika, körsbärstomater och fetaostkräm.


Till efterrätt bjöds vi på vanilj- och kanelkokta päron med vaniljvisp. Även det var supergott och jag som försöker undvika socker kunde inte låta bli denna godsak och tog faktiskt två portioner. Fuskar man är det lika bra att göra det rejält.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar