söndag 8 oktober 2017

Lyssna!

I samarbete med Book Beat

I den bästa av världar innebär hösten mysiga promenader i en natur med härliga färger. Men så har det inte sett ut den här hösten som mest har inneburit blåst och regn. Så nu är snart alla vackra höstfärgade löv borta från träden. Fast i dag fick vi faktiskt se solen.

Det har blivit lite dåligt med promenader den senaste tiden och det beror på att min telefon har haft problem så jag har inte kunnat använda hörlurarna - det hördes inte minsta lilla ljud genom dem. Och att promenera utan ljudbok är såå tråkigt. Jag älskar att lyssna på ljudböcker samtidigt som jag promenerar och när jag inte kunde göra det så blev det att jag struntade i de flesta promenaderna. Dumt, jag vet.

Men nu är problemet äntligen fixat och jag kan börja promenera igen. Det är perfekt att plugga in en spännande bok i öronen när man promenerar. Det går så mycket enklare då och man vill aldrig gå hem för man vill höra mer hela tiden. Tips för att få till längre promenader!


Just nu har jag fastnat för Adler-Olsens böcker om Avdelning Q. Har ni lyssnat på dem? Stefan Sauk är uppläsare och han är definitivt en av de bästa. Jag älskar även att läsa böcker, det är nå speciellt med att hålla i boken och bläddra från sida till sida. Men just dessa böcker vill jag verkligen inte läsa för då går jag miste om Stefan Sauks läsande.

Det finns flera liknande tjänster för ljudböcker men jag använder mig av BookBeat och jag har inte blivit besviken. Än så länge har jag inte saknat en enda bok, det finns barn- och ungdomsböcker, deckare, dokumentärer, faktaböcker, ja det mesta man kan vilja läsa. Här kan du se vad de har för böcker.

Om du också vill börja en BookBeat-prenumeration med fri tillgång till en massa böcker så har jag ett erbjudande till dig just nu. Om du går via denna länk www.bookbeat.se/blogteam så får du första månaden gratis. Efter första månaden fortsätter prenumerationen för 169 kr/månad tills du själv känner att du vill avsluta den. Det är ingen uppsägningstid, så du behöver inte vara förutseende och ute i god tid OM du inte vill fortsätta din prenumeration.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar