fredag 18 november 2016

Julen är på väg...

Den lilla snön vi har haft har regnat bort så nu är det så mörkt och tråkigt ute. Det var ju så mysigt med det lilla snötäcket som lyste upp så fint. Men trots det tråkiga vädret så vet vi att julen är på väg och i år ska jag vara ute i god tid med allt så jag får njuta extra länge och inte bara en månad.


Julbaket började jag med redan förra helgen och kanske fortsätter jag nu i helgen eftersom det var så avkopplande att få baka. Jag är inte speciellt bra på återhämtning och i min stressade vardag är återhämtning jätteviktigt så jag måste blir bättre på att göra saker som är roligt och ger mig energi. För många andra kan bakning vara stressigt och jobbigt, men jag kände så tydligt hur mycket jag har saknat det och hur roligt det var.

Eftersom jag i år ska göra allt lite tidigare blir det nog julmustkyckling till middag i dag istället för nästa helg som det brukar vara. Traditionen är att vi äter den goda jul-kycklingen till första advent, men traditioner kan brytas.... Tror även att jag passar på att hänga upp julgardinerna i helgen 😄

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar