fredag 25 november 2016

God Helg med Smakbox

Ni får inte missa min tävling på Instagram där du har chans att vinna en Smakbox till en vän som är värd en julklapp. Sök upp matro_sara på Instagram så hittar du allt om tävlingen där.

Om du vill vara säker på att din vän får en Smakbox så kan du ge bort en prenumeration i julklapp. Du väljer själv hur många boxar du vill ge bort i följd, 1 till 6 st (6 st = årsprenumeration) och vilket datum första leverans ska ske. Det finns nog många som skulle uppskatta Smakboxar som julklapp, födelsedagspresent eller ett tack för att de finns. Du kan läsa mer på Smakbox.se

Foto av Annelie på www.blomsterochbakverk.se

Känns ganska naturligt att nästa tema är God Helg eftersom Smakboxen börjar skickas ut 30 november. Det är många med mig som tycker att advent, jul och nyår är årets smakhögtider. I denna Smakbox bjuds det på produkter, inspiration och recept för både mat och bak till advent och jul och även många festliga produkter till nyårsfirandet. Smakbox God Helg innehåller 18 produkter till ett värde av 402 kr.

Och självklart har jag en rabattkod till er nya prenumeranter, både om ni börjar en egen prenumeration eller ger bort en. 
Ange koden MATRO vid din beställning så får du 15% rabatt på din första box.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar