fredag 11 november 2016

Fylla på energi

Vilken mysig kväll vi fick igår. 
Så härligt att äta o dricka gott, surra en massa och bara mysa. Bästa kvällarna! Tidigare har vi varit rätt duktiga på att träffas utan för långt uppehåll men nu kom livet emellan och det har blivit glesare mellan träffarna. Men nu är vi på gång igen....hoppas jag. 

Jag älskar att bjuda på en massa gott när jag har gäster, gärna 3-rättersmiddagar, men nu räckte inte tiden till och det viktigaste var ju faktiskt att hinna träffas. Så det blev ingen förrätt utan vi högg in på varmrätten på en gång. Jag bjöd på en fläskfilégratäng med många favoritsmaker, mozzarella, soltorkade tomater och basilika, toppad med ruccola och körsbärstomater, till det bjöd jag på svarta oliver, tagliatelle och broccoli. Fick så mycket beröm för maten så jag blev nästan generad (de skulle bara veta hur enkel den var att göra).

Jag hade sett ut en smarrig efterrätt med choklad, blåbär och grädde men insåg att jag inte skulle hinna/orka få den klar i tid så istället bjöd jag på kanelbullar och godis till kaffet/teet. Men nu vet jag vad det blir för efterrätt nästa gång det ska ätas efterrätt och jag har lite mer tid.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar