måndag 17 oktober 2016

Kaos

Dags för en ny vecka!
En vecka som kommer innebära ett hus i kaos. Vi planerar en del renoveringar och rumsbyten och redan i morgon ska Idas nya rum (Isaks gamla rum) tapetseras så Isaks alla saker måste ut därifrån. Men han har inget nytt rum än utan kommer få ha sina kläd-byråer i hallen och sängen o skrivbordet får trängas i Idas rum. Ida kommer ha kvar sina grejer i sitt gamla rum men kommer sova nere i vårt sovrum. Hon är väldigt nöjd över just den lösningen.


När Idas nya rum är klart då ska alla saker flyttas till sina nya ställen, men först ska det rensas. Ida får ett mycket mindre rum och ännu mindre och färre förvaringsmöjligheter. Det är nog bäst att jag sköter utrensningen för Ida har så svårt för att skiljas från sina saker så är hon med är risken stor att allt blir kvar.

Ska försöka göra i ordning en Blocket-annons med saker för det borde ju finnas många som vill fynda inför jul. Är det nån som vill ha docksängar, dockvagnar, hockeyspel, gunghäst, käpphäst (med ljud), gå/lunka-band, byrå i ek, Trofast-hylla med förvaringslådor, svart skrivbordsstol, vita tygstolar/fåtöljer, dvd-filmer och/eller böcker?

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar