måndag 24 februari 2014

Soffläge

Vilket härligt väder! Solen skiner och snön glittrar. 

I dag måste jag ta mig ut en sväng för jag börjar bli en aningen less att vara inne. I dag har vi kickat igång vab-vecka nummer två för barnen är inte redo för skola än eftersom febern vägrar ge med sig. Förutom en kort promenad till hälsocentralen kommer jag nog tillbringa mycket tid på min favoritplats i soffan framför tv:n med datorn i famnen.

3 kommentarer:

 1. Hej Sara! Såg att du gärna vill att "vi" bloggläsare ger oss tillkänna. Jag heter Eva och bor i Linköping med man och 2 barn, 12 och 15 år. Mannen kommer från Piteå, så litet Norrländsk anknytning har jag! Tycker din blogg är toppen, mysig, inspirerande och bättre än de reklamfinansierade kändisbloggarna. Blev sugen på att testa ditt kött-i ugn recept, men undrar litet över mängden sås. Är det ett litet paket creme fraiche och 3 dl grädde du menar eller mer? Det ser "såsigt" och gott ut på bilden :-)
  Mvh Eva

  SvaraRadera
 2. Så kul att höra…både vem du är och ditt beröm. Tusen tack!
  Jag har ändrat i receptet nu så att det blir tydligare. Jag använde ett litet paket crème fraiche och mellangrädde som finns i 2,5 dl-paket och det blev all den där såsen.

  SvaraRadera
 3. Tusen tack för snabbt svar, krya på er!
  Eva

  SvaraRadera