lördag 13 juli 2024

Semesterstart

Nu har jag verkligen kommit in i semester-mode med sena kvällar och långa sovmorgnar. Just att slippa alarm och vara vaken på kvällen är det bästa med semester. Vädret har inte varit kanon-bra men ändå rätt hyfsat och vi har hunnit med några grillmiddagar utomhus.

Förra veckan när jag startade min semester så gjorde jag det med en surr-dejt. Så himla trevligt! Jag och en gammal kollega träffades och vi hade så mycket att prata om. När servitrisen kom och frågade vad vi ville äta så hade vi inte ens hunnit öppna menyn😂

Som jag älskar att surra samtidigt som man äter och dricker gott. Det blev en riktigt lång kväll för vi träffades tidigt och när vi nästan var redo att gå hem började restaurangens musik-quiz och det kan man ju inte missa. Men det var lite väl segt och tog liiite för lång tid.

Vi var på Craft n' Draft som ligger i Kulturens hus och är en av mina favoritrestauranger. Bra mat till bra priser, men den här gången hade de misslyckats med bean. Som definitivt inte var någon bearnaisesås, utan bara en majonäs.




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar