söndag 3 september 2023

Pastalyx

Två helger i rad har jag blivit bjuden på supergoda pastarätter. Sån himla lyx! Det är en av fördelarna med att stora barn flyttar hem tillfälligt. Olivia har sålt sin lägenhet och det blev ett glapp på nästan två månader innan de får tillträde till sin nya. Så i väntan på den så bor hon och alla deras möbler här hemma hos oss. Trångt men mysigt!

Hennes Emil bodde här i ungefär två veckor men har nu flyttat tidigare till Stockholm och börjat sitt nya jobb. Men innan han lämnade oss för Stockholm bjöd han oss på sin Salsicciapasta som Olivia har höjt till skyarna. Trots att förväntningarna var skyhöga blev vi inte besvikna för det var verkligen supergott.


Igår när det bara var jag och Olivia hemma bjöd hon mig på en supergod pasta med bland annat pancetta, champinjoner och tortellini. Pasta är verkligen hur gott som helst och jag skulle kunna äta det hur ofta som helst. Det är dessutom lite extra gott när man slipper tillaga det själv. Båda dessa recept kommer.....och har du samma tur som mig kanske du också får nån annan att laga och bjuda dig.
 

Efter några dagar med förkylning och lite feber känner jag mig feberfri idag. Så skönt att äntligen ha tillbaka lite energi. Det var verkligen en lindrig höstförkylning men jag blev så himla låg på energi, förmodligen pga febern, och det är så tråkigt och deppigt att inte orka så mycket som man vill. Men så skönt att det ändå inte blev värre eller mer långdraget. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar