tisdag 31 januari 2023

Extra förråd behövs

Vi skulle verkligen behöva ett extra förråd för att förvara alla bildäck som inte är i säsong. Ja jag vet att det finns däckhotell och vi har tänkt tanken, men vi behöver även förvara annat som t.ex. utemöblerna på vintern och skotern på sommaren.

Hur gör ni? Har ni stora förråd hemma? Det har inte vi. Eller hyr ni något? Eller ni har kanske inte lika mycket prylar som vi har 🙂 Vi är hopplösa på att samla på oss saker och värdelösa på att slänga, sälja eller skänka saker vi inte använder. Vi måste bättra oss!


Vågar inte ens tänka tanken hur det skulle gå om vi skulle komma på att flytta. Vilket kaos det skulle bli då med grejer överallt. Men så smidigt det skulle vara om man fick hjälp med att packa, flytta och ev. magasinera. Men vilken tur att jag inte behöver tänka på det just nu för här tänker jag stanna i många år till.

I Stockholm har jag sett många olika ”magasineringsföretag” men här i Luleå känns det inte lika vanligt och lätt-tillgängligt. Men det kanske finns, men inte lika synligt. Skulle ju vara perfekt med något liknande som dessa förråd Östermalm.

Men eftersom vi inte har några planer på att flytta behöver jag inte fundera på det just nu 🙂 Och det lär nog bli däckhotell för våra däck som faktiskt är det mest akuta att få förvaringsplats till just nu.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar