söndag 14 februari 2016

Schlager Prosecco

Redan söndagkväll! Vart försvann den här da'n och helgen? Jag hade behövt några timmar till för att hinna allt jag hade velat. På lördag ska jag ha SchlagerParty och jag hade velat hinna förbereda lite till i helgen, men nu får jag göra det i veckan istället. Men jag har i alla fall hunnit hämta ut min vinbeställning med dessa snygga flaskor.


På en schlagerfest måste man ha bubbel och vad passar bättre än Schlager Prosecco. Det kommer i alla fall vara en given mittpunkt på mitt SchlagerParty för jag älskar schlager och jag älskar Prosecco.  Menyn är nästan klar och vi kommer ha Prosecco både i glasen och tallrikarna :)

Den är en beställningsvara på Systembolaget, men beställer du imorgon så har du vinet hos dig innan helgen. Bra service! Här hittar du vinet: http://www.systembolaget.se/dryck/mousserande-viner/schlager-prosecco-7711101

En rolig detalj på flaskorna är att det ser ut som en mikrofon med en on/off-knapp.


Vad tänker ni på när ni tänker på schlager? Jag tänker på bubbel, glitter, ballonger och rosa, så allt det kommer finnas hemma hos oss på lördag. Mer bilder kommer under veckan både här och på Instagram där jag heter matro_sara.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar