onsdag 3 februari 2016

Vitkålspasta

I dag hände något som händer väldigt sällan. 
Isak lagade middag till hela familjen! Han gjorde en riktigt god köttfärssås från grunden, det finns hopp om honom :) Han använde det här receptet på en enkel men supergod köttfärssås. Så himla skönt att komma hem och maten är färdig.

Vill man inte äta så mycket kolhydrater kan man göra spagetti av vitkål istället. Har ni inte provat så måste ni göra det, för vitkål och köttfärs passar perfekt ihop.


Vitkålspasta
Strimla vitkålen
Koka upp vatten. Salta.
Lägg i vitkålsstrimlorna och låt koka ca 3 minuter.
Häll bort vattnet och servera.

Koktiden varierar beroende på hur tunna strimlor du gjort och vilket tuggmotstånd du vill ha. Jag tycker det blir godast med lite tuggmotstånd kvar. Provsmaka en vitkålspasta innan du häller bort vattnet, så du får den som du vill ha den.

Strimlad vitkål redo att kokas.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.