lördag 16 mars 2013

Hockeyhelg

God morgon! Jag hann inte in på bloggen nå igår för nu är det fullt upp inför vår Kåbdalis-resa nästa helg och Isaks hockey-cup i helgen. Direkt när jag kom hem från jobbet igår satte jag igång att baka och oj vad effektiv man kan vara när man väl sätter igång.

Jag bakade en äggfri omgång hockeybullar som vi ska sälja på hockeyfiket idag. Hockeybullar passar väl på en hockeyturnering :) Till hockeyfiket gjorde jag även en omgång chokladbollar men eftersom pärlsockret var slut rullade jag dem i råsocker. De blev jättefina och jag tyckte att de blev mycket godare eftersom jag tycker det blir för sött med pärlsocker. De fick även godkänt av Isak. Jag har även lovat baka till styrelsemötet på måndag så när jag ändå var igång i köket bakade jag en ägg- och mjölkfri långpannekaka. Det blev en gammal favorit - kaka med chokladhavreströssel.


Efter Isaks första match för helgen åkte vi hem och fixade i ordning lite plockmat som vi kunde äta framför tv:n när vi skulle se Luleås andra kvartsfinalmatch. Vi åt bl.a. pepparsalami, grillad kyckling, potatissallad, dallassallad, tacochips, salsa, grönsaker och baguette. Tyvärr blev det två 2-0-förluster igår. Bättre lycka resten av helgen.


Isak och Leif har redan åkt till ishallen och jag är snart på väg för att stå i fiket några timmar. Så tyvärr missar jag världrekordsförsöket på isen i Luleås norra hamn. Där flera tusen personer ska bilda en "gilla-tumme". Hoppas de lyckas!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar