torsdag 18 januari 2024

Check på första veckan

Snart har jag jobbat en hel vecka på nya jobbet och allt känns så himla bra. Allt från själva arbetet till kollegerna. Jag ställer in mig på att det inte kommer kunna vara så här bra hela tiden, men om det bara fortsätter hälften så bra så är jag nöjd. Så här välkommen har jag aldrig känt mig på en ny arbetsplats💖

Så vackert när jag åkte hem i går🔥

Det som är speciellt och det kommer nog vara det jobbigast är att alla mina kolleger sitter i Kiruna, dvs 35 mil bort. Så det kommer bli en hel del tågresor och hotellnätter, framför allt nu i början. Fyra timmar på tåg enkel väg, är ju kanske ingen drömtillvaro, men jag hoppas att det kommer vara värt det. Och jag hoppas att det räcker med fyra timmar, så att det inte blir en massa förseningar och inställda tåg. 

Det som är positivt är att man har möjlighet att träffa trevliga människor på tåget. Igår pratade jag med ett äldre par som var så himla trevliga och pratade mycket om gamla minnen från Kiruna och LKAB. Så kul och intressant att höra.

Man måste ju ändå vara imponerad av den digitala utvecklingen. En sån här lösning hade ju inte varit aktuell för några år sedan.

Nu är mitt fokus att komma på bra mat att äta på hotellrum och på tåg, utan tillgång till ugn, spis eller micro. Har ni några bra tips? Det lär bli en hel del sallader, mackor och yoghurt känns det som. Vattenkokare har jag ju också, så jag måste kanske börja äta nudlar😀

Klocktornet på sin nya plats i Kirunas nya centrum. Min utsikt från hotellrummet.

1 kommentar: