fredag 14 januari 2022

Slut för den här gången

14 januari i dag och nu ska julen vara slut för den här gången. Som vanligt plockade vi bort alla julsaker under Trettonhelgen och väntade inte till i går. Skönare och mindre stressigt att göra det en ledig dag. Det enda som är kvar är en otroligt vacker amaryllis. Älskar dessa blommor med knallröda vackra och mäktiga klockor.Julen är slut men helgen är här. Årets första riktiga fredag. Lovely. Efter 5 hela arbetsdagar är det dags för fredag och helg – igen. Den här veckan har gått i ett rasande tempo och jag har inte ens hunnit längta efter helg. Men så härligt ändå att den är här nu.

Äta gott, slöa framför Vinterstudion, gå på nån promenad och bara ha det bra är mina planer för helgen. På grund av de nya restriktionerna håller vi oss hemma med familjen och struntar i shopping och middagar med vänner ett tag framöver.

Som jag sagt tidigare – Den som spar hen har. Så från nästa vecka tar jag ut semester en dag i veckan av de semesterdagar som jag inte kunde ta ut under 2021. Det innebär att jag nu kommer ha tre 4-dagars-veckor på raken. Känns inte helt fel och förmodligen något man skulle kunna vänja sig vid 🙂

Kolla bilden här nedanför. Det var inte bara amaryllisen som var kvar från jul, jag hade sån tur så jag hittade en kvarglömd saffransbulle i frysen.

Ha nu en bra fredag och helg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar