onsdag 19 januari 2022

Påverkas eller inte

Jag har sovit tio timmar i natt. 10 timmar! Så underbart att vakna och känna sig pigg. Skönt att jag lyckades sova igen så pass mycket så pass fort. För igår natt blev det inte många timmars sömn och som vanligt är det månen som påverkar mig.

Jag vet att det inte finns vetenskapliga bevis och många tycker att det bara är svammel att en fullmåne skulle påverka människors sömn. Till er vill jag bara säga: Lyckliga er. Jag skulle också vilja tro att månen inte påverkar sömnen, men jag har alltför många bevis på motsatsen.


I går kväll var jag in på jobbet för att packa ihop mina grejer. Jag slängde en massa gamla papper som varken jag eller nån annan kommer ha användning av. Slängde även ett par skor 🙂 Känns skönt att det tråkiga städjobbet nu är gjort. Det tråkiga var att jag inte fick träffa och surra med några kolleger.

Pga den höga smittspridningen så ska vi inte träffas så många och framför allt så ska jag och övriga som jobbar hemma hålla oss hemma. Dvs vi ska inte hålla på att hatta hit o dit mellan kontoret och hemmajobb. Allt för att skydda så många som möjligt. Så för att visa hänsyn och följa jobbets regler åkte jag in på kvällstid för att röja. Både tråkigt och lite läskigt att vara ensam på ett stort kontor, men ack så nödvändigt.

Jag är ju så himla glad över mitt nya jobb och känner mig så taggad att få börja där och lämna mitt nuvarande jobb. Men trots det så kändes det ändå lite konstigt och vemodigt att packa ihop mina grejer. Men jag ångrar inte alls mitt beslut.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar