lördag 29 januari 2022

Så här skulle det ju inte bli

Ja den här sista veckan i januari blev definitivt inte som jag hade tänkt. Min sista vecka på nuvarande jobb. På onsdag skulle jag bara jobba till lunch och sedan skulle jag äntligen få bli fin i håret, både klippning och färg var inbokad. Så efterlängtat.

Torsdag var ju tänkt att vara sista arbetsdagen så min plan var att jobba några få timmar och sedan packa ihop mina grejer som jag har hemma bl.a. dator och mobil och promenera in med det till jobbet. 


Sedan skulle jag ha en lång och mysig långhelg innan jag börjar det nya jobbet på tisdag. Jag skulle storstäda och köpa fredagsblommor, baka och fylla upp frysen, se serier och gå ut på promenader. Men vad tror ni händer?

Jo, jag blir sjuk och testas positivt för Covid. Så istället för allt kul jag planerat blev jag sängliggande 🙁 Många pratar om att det ofta blir som en lättare förkylning numera framför allt om man dessutom är vaccinerad. Glöm det!

Första dygnet var jag riktigt risig. Då var jag ynklig och tyckte såå synd om mig själv. Det positiva är väl kanske att tillfrisknandet gick hyfsat snabbt. Det som återstår nu är hosta och täppt näsa, men jag hoppas att det också ger med sig rätt snart. Gärna redan idag.

En annan positiv sak är att jag inte har tappat vare sig lukt eller smak. Det hade varit såå jobbigt, jag som älskar att äta 🙂

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar