torsdag 26 januari 2017

Kökets box

Mitt i all sjuk-tristess fick jag ett sms om ett paket att hämta och det är ju alltid lika kul. 
Jag älskar dessa överraskningsboxar där man inte inte har en aning om vad de innehåller. 
Som julafton i januari! 

På Köket.se hittar jag en del inspiration, framför allt de tv-sända recepten, nu har även de börjat med en populär prenumerations-box. Här kan du läsa mer om hur du prenumererar, hur ofta boxarna kommer, vad det kostar mm. 

In o läs o inspireras!

Inspirationstext i locket på boxen
Innehållet i senaste boxen som var årets första box, var lite smått o gott där jag är mest nyfiken på de ekologiska kryddmixerna fria från e-ämnen, salt och socker. 
Förra boxen innehöll också lite smått o gott där chokladen så klart var min favorit, men efterrätts-olivolja mest spännande.
Rolig text i botten på lådan 😀

Prenumererar ni på någon box? Det finns ju alla möjliga olika boxar nu, självklart är jag mest intresserad av dessa med mat- och köksprodukter. Men även inom det området finns det många varianter att välja på. Alla bra på sitt sätt och alltid lika kul att öppna paket.

Nu står Ida här bredvid och ber snällt om att få låna datorn så då ska hon få det. Själv ska jag ta tag i tvättstugan och tvätta bort lite smutstvätt, skönt att passa på att göra en massa hushållssysslor när jag ändå är hemma o vabbar. Borde egentligen förbereda en massa middagar också så att vi har i frysen färdigt att använda till de dagar då tiden är knapp. 

Ha en bra torsdag - imorgon är det f.r.e.d.a.g!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar