måndag 23 januari 2017

Försökte trots allt

Försökte få lite mysig helgkänsla, trots förkylningar, i lördags genom att laga en familjefavorit till middag. Kycklingtortilla älskar hela familjen men då den innehåller mycket kolhydrater gjorde jag även en gratängvariant med få kolhydrater så att vi som inte äter kolhydrater också får äta av den goda kycklingröran.

Man måste ju göra det bästa av situationen för det är inte kul att ligga i soffan o sängen en hel helg. Vill ju vara frisk och njuta av helgen!


Åkte till jobbet i morse eftersom det stod så mycket på dagens agenda som jag inte orkade boka om. Men jag känner nu till lunch att jag kanske borde ha varit hemma. Febern har inte riktigt släppt så jag blir fort matt och ögonen känns "trötta". Ska jobba bort en sak efter lunch se'n flexar jag nog ut tidigare så jag kan åka hemma och inta min plats i soffan - igen - suck! 

Både fredag- och lördagkväll ska jag träffa vänner, surra, äta o dricka gott. Vill/måste vara frisk då! Men över en vecka brukar ju sällan förkylning och feber sitta i så jag räknar med att vara helt frisk på nån dag. Positivt tänkande!

4 kommentarer:

 1. Vi brukar göra något liknande, fast vi brer ut röran på en pizzabotten och gratinerar i ugn. Supergott!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det lät ju också gott. Får prova det nån gång.

   Radera
 2. Måste tacka för en riktigt bra blogg med mycket inspirerande recept. Jag är lite nyfiken hur har du gjort den där kycklingröran?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket!
   Jag fixar receptet i kväll, så håll utkik på bloggen.

   Radera