lördag 30 april 2016

Modevisning på Vineyard

Jag har inte visat er bilderna från modevisningen jag var på för två veckor sen. En modevisning med lotteri, goodie bags, snittar och bubbel. Det hade kunnat vara hur bra och trevligt som helst men jag som älskar att fixa fester och evenemang hade nog gjort mycket annorlunda. Det var mycket väntan, långa köer och korta (kiss- och dryckes)pauser, men i en otroligt vacker miljö.


När vi kom dit bjöds vi på goda snittar och Prosecco, men de hade gjort samma misstag som många andra - att de har långbord. När det är flera hundra människor som kommer samtidigt är det bäst att ha flera olika stationer utspridda i lokalen där man kan plocka sitt glas och sina snittar.

När det var dags för modevisningen gick vi till en annan vacker lokal där vår goodie bag stod på stolen och väntade. Efter att ha fixat ett antal goodie bags de senaste åren så var förväntan stor, men besvikelsen var större när det i påsen mest var rabattkuponger som gällde kommande 3 dagar.

Vilka fester och konferenser man skulle kunna ordna i dessa vackra lokaler hos Vineyard Event & Konferens utanför Luleå. Kolla kristallkronorna!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar