torsdag 8 oktober 2015

Förena nytta med nöje

Igår förenade jag nytta med nöje.
 
Med allt ideellt arbete är det viktigt att man ska ha kul också för att orka med. Så gårdagens möte började med lite bubbel - alkoholfritt bubbel så klart eftersom vi hade möte samtidigt. Men genast blev det lite festligare. Underbart initiativ!

Arbetsdator och bubbel - Nytta och nöje
Bevis att den var alkoholfri :)

Efter ett ovanligt effektivt möte utan "extra-surr" gick vi ut och åt lite mat och kunde då fortsätta surra, både om våra gemensamma hjärtefrågor men även om allt annat som händer i våra liv. Skönt att kosta på sig lite extratid tillsammans efter mötet, istället för att alla bara rusar vidare till sitt.

Vi gick på All Star, en sportbar som jag faktiskt aldrig har besökt tidigare, men nu kan det nog bli fler besök. Jag som är extremt kräsen när jag äter på restaurang var faktiskt riktigt nöjd med maten.

Jag åt en god kycklingrätt "Creamy bourbon chicken" med pommes som var to die for.
Beskrivning från menyn: Marinerat kycklingbröst med en krämig svampsås smaksatt med bourbon. Serveras med krispigt bacon, grillad tomat, majskolv och Country Fries.

Creamy bourbon chicken
Club sandwich
Chicken burger
Stekt kött med en härlig sallad
Och jag fortsatte alkoholfritt med citronvatten

I kväll ska jag ut på roligheter igen men då är det bara nöje som gäller. Det är dags för tjejmiddag igen med en massa god mat och ännu mer surr. Härliga kvällar och jag är så glad att vi är så duktiga numera att träffas så pass ofta som vi gör.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar