söndag 7 augusti 2011

Byt ut blockchokladen

Är det sista dagen på semestern för dig? Det är nog många som börjar jobba imorgon, men jag är faktiskt ledig en vecka till. Men jag är rädd för att den veckan går jättefort. Det känns som det är mycket jag vill hinna med, bl a ska jag förbereda nästa helg då vi ska ha målarhelg. Huset ska målas om och vi ska bjuda hit snälla vänner som vill hjälpa oss, i utbyte ska de få äta och dricka gott och mycket.

I väntan på bilder från kameran på nya maträtter, kakor, pajer och sylt tänkte jag komma med ett tips. Choklad är bland det bästa jag vet och ofta när jag bakar så blir det något med choklad. Även om receptet innehåller blockchoklad så använder jag aldrig det utan jag köper riktig choklad istället. Mörk blockchoklad byter jag ut mot mörk choklad och ljus blockchoklad byter jag ut mot mjölkchoklad. Har ni inte provat än så gör det snarast för det blir mycket godare. Marabous 200 g är ofta på extrapris så det behöver inte ens bli dyrare.

I kladdkakor använder man ofta choklad, här hittar du tips på olika kladdkakor, t.ex. med dajm, päron och After Eight eller som muffins med fyllning.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar