fredag 24 maj 2024

Sommar, sol och Swift i Stockholm

Helg igen och jag som inte har smält förra helgen än💖
Jag vet inte hur jag ska sammanfatta helgen. Den var så perfekt! Att få umgås i flera dagar med mina tjejer är ju en bra början för en perfekt helg. Men det stannade ju inte där. Vädret var så mycket bättre än jag hade kunnat önska. Som jag har längtat efter sommar, värme och uteserveringar. Och nu äntligen fick jag allt det. 

När vi inte åt på uteserveringar så åt, drack och fikade vi på Olivia och Emils mysiga balkong. Att sitta på en balkong i strålande sol är så mycket utomlands-känsla för mig. Framför allt att äta frukost i värmen på en balkong. Vi har ju ingen balkong (vi har ju en altan) så nästan enda gångerna vi sitter på en balkong är utomlands😀

Rosévin = sommar

Högsommarvärme, strålande sol från klarblå himmel och all grönska och alla blommande buskar och träd. Så vackert! Här hemma har löven precis börjat spricka fram i buskarna så det är ett bra tag kvar tills de blommar. Som jag njöt i helgen av all grönska och alla blommor. Och allt det har jag kvar att njuta av här hemma om ett tag.

I dag är det kanonvarmt här hemma så jag räknar med att det kommer hända en hel del i naturen. Så snart har nog vi också grönt och fint.

Det går inte att besöka Nacka utan att fota fontänen vid Nacka Strand. Sån lyx att kunna ta båten in till sta'n.

Anledningen till vår Stockholmstripp var ju att se Taylor Swift och på söndagen var det då äntligen dags. Ett års väntan var över. Jag hade nog inte ens hört hälften av hennes låtar innan konserten och kunde definitivt inte sjunga med i speciellt många. Så jag var orolig att jag skulle bli less eftersom konserten var 3,5 timmar, men den var så bra så tiden gick sjukt fort och jag blev aldrig less. Blev inte ens te-sugen 😀

Ingen har väl missat alla positiva reaktioner och kommentarer om helgens evenemang och alla Swifties som spred sån underbar stämning i Stockholm. Och vilken bra reklam det blev för Stockholm och Sverige med alla trevliga människor och det underbara vädret.

Det var så mysigt överallt, alla var glada (tänk vad vädret gör mycket för humöret) och alla affärer spelade Taylor Swift-låtar.

Ett års väntan var över och tänk nu är även jag en Swiftie

En stor och god hamburgare blev perfekt uppladdning inför att vara inne på Friends Arena i ungefär 5 timmar.

Numera blir det inget besök i Sthlm utan att äta från Lulu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar