lördag 23 mars 2024

Vad har jag gjort?!

Ja vad har jag gjort? Det var inte mening att det skulle bli så här långt uppehåll från bloggen. Men nu är jag tillbaka och jag börjar med en bildbomb med lite smått och gott från senaste månaden. Så får ni hänga med på lite av det jag gjort.

Det var väldigt spännande några dagar att följa vad som hände med snön som var på väg ner från taket. Det tog tid, men till slut rasade det😀


Till slut bildades det även istappar längst ner. Så läckert!

Mycket snö och is, som man inte vill stå under när det väl rasar.

Snö-gardin

Till slut rasade det

Så vackert mönster på isvägen på en av mina lunchpromenader

Under sportlovet var vi i Jämtland, jag jobbade och de övriga hade ledigt. Men så underbart med möjligheten till distansarbete, så att jag kunde följa med. Att kunna och få jobba på distans var nog det enda positiva som Corona hade med sig.

På väg hem tog vi omvägen förbi Sundsvall och Timrå för att se Luleå hockey spela. Alltid kul att se nya arenor och alltid kul att se Lule vinna, trots att det var en ganska betydelselös match i slutet av serien. Alla hade nog slutspel i sikte. Och nu är slutspelet igång på allvar för herrarna så det har varit och är fortfarande mycket hockey för oss. Vi ser de flesta matcher antingen live eller på tv, dvs inte bara Luleås matcher.

Luleås damer har ännu en gång tagit SM-guld så deras säsong är över efter ännu en säsong som slutade på bästa sätt.

Under sportlovet var vi i Jämtland bl.a. i Åre/Tegefjäll och där såg vi till att pynta utanför huset med fina Luleå-hockey-flaggor

Så vacker vy som mötte mig en morgon när jag steg upp.

I Jämtland bakade vi mjukt tunnbröd i bagarstugan.

Jag hade tur och fick ett par fina, varma och sköna nystickade sockar/tofflor också.

Självklart har vi ätit och druckit en massa gott senaste månaden. Vi har ätit på restaurang, vi har haft gäster och vi har varit bortbjudna. En perfekt blandning alltså.

En Aperol spritz i väntan på maten är aldrig fel. 

Flankstek och pommes

Poké Bowl till lunch

Jag har jobbat i Kiruna, Gällivare, Tulleråsen, Åre och Luleå. Helt otroligt egentligen. En fredag i Luleå bjöd jag mina kolleger på kaka. Det är inte mina närmaste kolleger arbetsmässigt utan mina kontorskolleger, dvs de jag delar kontoret med när jag är i Luleå och inte jobbar hemifrån.

Jag bjöd på en påskkaka på Lule-kontoret

Vi hade en heldags-avdelningsmöte där vi fick prova på Curling.

Igår var jag på en frukostföreläsning. Perfekt start på en fredag.

Sammanfattning av föreläsningen

Nu har ni fått se lite av vad jag har gjort de senaste veckorna. Så nu ska jag renskriva lite recept och leta fram och välja ut kort, så blir det nog något receptinlägg till veckan. Nu ska jag gå ut på en promenad innan det blir hockey och soffhäng hela eftermiddagen (och förmodligen kvällen).

Ha en bra lördag💖

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar