lördag 8 september 2018

Italienskt fredagsmys

God morgon!
Så skönt med en ledig dag, tyvärr blev det dock ingen sovmorgon för mig. Jag som hade planerat att sova länge och mycket. Fast det är ganska mysigt att stiga upp tidigt i ett tyst hus och sätta sig med en kopp te. Men det blir nog en sväng förbi sängen lite senare, känner jag.

Orkade inte laga mycket middag i går. Ida och Isak hjälptes åt att göra pizza som de åt innan Isaks träning. Senare på kvällen plockade jag fram goda ostar, prosciutto och sallad som fick bli min middag. Mysigt och gott med lite fredagsmys trots sjukstuga.

Ostarna hittade jag i Luleås mysiga butik med italienska delikatesser Emporio Barattini. En lite undangömd guldgruva, men mer om det kommer...

Gårdagens fredagsmys. Känner ni igen nån av dessa italienska ostar?

I dag ska jag försöka mig på att orka laga middag, känns som att det var länge sedan nu. Jag har plockat upp kyckling från frysen för att göra nån god kycklinggryta. Har ni något tips? 

Kycklinggrytor är så tacksamma att göra, enkelt och det mesta blir gott. Såg ett recept där de hade blandat apelsin och curry. Tror ni det kan vara gott? Är lite skeptisk, men tror jag måste prova för det är ju dessa oväntade kombinationer som kan bli så himla bra.

Favoritkombo.
Tror att detta även blir dagens lunch, kanske med en pestoomelett.

Nu börjar Nyhetsmorgon så nu ska jag bädda ner mig i soffan!

Njut lördagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar