fredag 21 mars 2014

Rosor i skål

Nu är det min sista lugna lediga fredageftermiddag på ett tag så jag passar på att njuta ordentligt. 
Oj så jag älskar mina lediga fredageftermiddagar och jag kommer sakna dem massor.


Snart ska vi åka till syrran som fyller år och hon har skvallrat att vi blir bjudna på bubbel. Perfekt fredageftermiddag, enligt mig. Men jag börjar med lite "lunch" chai-te och rostad Lingongrova med ost o paprika. Riktigt gott!


Visst har jag fint underlägg till min macka och mitt te? Det är mamma som har sytt det åt mig och jag älskar texten på tyget. En riktig Sara-grej med tyger som passar mig - tepåsar, kakor och jordgubbar. Jag använder de både till underlägg för att skydda bordet (som i dag) men även som brödduk. Eller vad heter det när jag lägger det i botten på brödkorgar/fat?


Förra helgen köpte jag fina vita rosor, men de var fina bara i några timmar sen började de sloka. Suck! Men istället för att slänga dem så klippte jag av blommorna från stjälkarna och la i en skål med vatten. Och vips hade jag fina blommor igen. Nu har jag haft min fina rosskål i en vecka och den kommer vara fin ytterligare många dar. Eftersom jag inte har gröna fingrar får jag ta till det här tipset ganska ofta.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar