torsdag 13 mars 2014

Man hinner mycket på 17 år

För 17 år sedan jobbade jag som IT-konsult och veckopendlade till Stockholm. Just i dag, för 17 år sedan, var det också torsdag och slutspelstider så jag och en arbetskompis gick till O´Learys på Söder för att titta på hockey. Inte kunde jag då tro att jag skulle hitta min blivande man där och då. Men så blev det.


När jag kom hem från jobbet överraskade Leif mig med mousserande vin som han hade blivit rekommenderad på Systembolaget. han hade dock fått ett litet sms som påminde honom om vilken dag det var Vinet är franskt, det tillverkas på champagne-sätt men eftersom det inte görs i distriktet Champagne får det ju inte heta champagne. Men det var visst det närmaste man kunde komma utan att köpa riktig champagne. Riktigt gott var det och inte speciellt dyrt. Tips!


Sen struntade vi i min planerade kassler-middag och istället åt vi fläskfilé, ugnspotatis, broccoli, sallad och såser. Riktigt gott! Men nu känns det som fredag så det gäller att ladda om för ännu en arbetsdag innan det är helg på riktigt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar