måndag 18 februari 2013

God dryck i snygga flaskor

Jaha då har vi sjukdomar i huset igen och på fredag måste alla vara friska för då åker vi till Jämtland. Känns lite smånervöst då Olivia ligger hemma med 38 graders feber. Så nu är det vitaminer, handsprit och att dricka mycket som gäller.

På tal om att dricka - Har ni sett Festis Remix nya smaker i snygga flaskor? Den gröna är äpple, gul kiwi och gurka. Känns fräsch med mycket gurksmak. Den gula smakar apelsin och papaya. Festis är perfekt för Ida som inte tycker om kolsyra. Kommer ni ihåg när festisförpackningarna var pyramidformade? Det känns som ett tag sedan.
Med Remix-flaskan vill Festis stötta och uppmuntra unga konstnärer och ge dem en möjlighet att synas för en större publik. Konstnären Carolina Falkholt är först ut i vad som kommer vara ett årligt återkommande samarbete mellan Festis och unga, spännande och kreativa personligheter. 
– Jag reser ofta mellan staden och skogen och inspireras av konstrasten i miljöerna. I min remix av
Festis ville jag ta skogen till staden och staden till skogen. Därför valde jag att måla originalkonstverken
ute i de dalsländska skogarna och på en gammal vägskylt, säger Carolina Falkholt.

1961 lanserades FEST-iS, numera känt som Festis. Det var en fruktdryck utan kolsyra med apelsinsmak, och var då Sveriges första stilldrink. FEST-iS kom i en enda förpackning, den klassiska pyramidformade tetraedern. Förpackningsstorleken var 19 cl, och priset vid lanseringen var 33 öre st. Sedan 1994 har både smaker, förpackning och reklam radikalt förnyats, vilket har lett till att Festis idag är en modern ungdomsdryck känd för sina många spännande smaker och unika förpackningsdesign.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Obs! Endast bloggmedlemmar kan kommentera.