fredag 1 februari 2013

Eftertraktad biljett

I dag har jag lyckats bli "världens bästa mamma"! Det gäller att njuta så länge det varar :)

I morse klockan 10 släpptes eftertraktade biljetter till Justin Biebers tredje konsert i Sverige och jag satt klistrad vid datorn på jobbet. Och helt plötsligt kom jag in på ticket.se och kunde boka biljetter, oj vad mitt hjärta slog och händerna darrade. Jag var såå rädd att göra nå fel eller att internetanslutningen skulle krascha så att jag skulle bli av med biljetterna. Efter lite strul med betalningen så var biljetterna äntligen mina.


Tack vare biljetterna fick jag världens lyckligaste dotter som knappt vågade tro att det var sant. Men det är sant! I april åker vi på en tjejresa till Stockholm med shopping, cafébesök och Justin Bieber.


Detta biljettinköp var vi ju tvungna att fira så innan jag hämtade Ida åkte jag förbi och köpte med mig semlor hem som vi även bjöd mormor och morfar på eftersom de hjälpte mig när betalningen strulade.


Till Isak som inte tycker om mandelmassa köpte jag en vaniljsemla där de har bytt ut mandelmassan mot vaniljkräm. Eftersom han inte tycker om grädde heller så skrapade han av all grädde och åt sen med god aptit.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar