lördag 11 november 2017

Ädelostkrustader med banan

Tänkte tipsa om ett litet drinktilltugg till i kväll. För det är ju faktiskt lördag i dag trots att det känns som söndag för mig. Jag flyger hem i kväll så nu är min Stockholmshelg slut och helger brukar ju sluta med söndag. Men det blir skönt att ha en dag hemma innan vardagen drar igång igen. Och det ska faktiskt bli riktigt skönt med vardag igen också.

Sött och salt är en perfekt kombo, så här blandar vi den salta ädelosten med den söta bananen. Fikonmarmelad eller hjortronsylt brukar vara en vanligare kombination med ädelost, men ni måste testa detta.


Ädelostkrustader med banan

krustader
ädelost
banan

Lägg en bit ädelost i botten på krustaderna och toppa med en skiva banan. 
Gratinera i ugnen 200 grader 7-10 min. 
Serveras varma. 

En oväntad med god kombo och så himla enkla att göra.


Nu ska jag snart försöka få ihop resväskan och sen dra ut på sta'n för lite sista shopping. Fast väskan är nog redan för full så det blir bara några viktiga smågrejer som jag får köpa. Se'n ska jag faktiskt till Gamla stan och fika på ett, för mig, nytt fik. Hoppas det blir gott 😀

Ha en underbar lördag!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar