måndag 5 december 2016

Julklappstips: BookBeat

Hur går det med julklappsinköpen för er? 
Handlar ni mycket i fysiska affärer eller blir det mest nätshopping för er?

I år blir det nog mer nätshopping för mig. Jag har inte riktigt tiden att springa i affärer i år, istället sitter jag och surfar runt på nätet på kvällarna när jag har lite tid över. Nu när det är ljust endast ett fåtal timmar per dag är det såå viktigt för mig att gå på lunchpromenader, istället för att springa i affärer. Inte bara för motionens skull utan framför allt för ljusets skull. Så skönt att plugga in hörlurarna och sen ut o njuta av ljuset tillsammans med en bra bok.


Jag har ju tidigare skrivit om BookBeat och alla bra böcker jag hittar där både till barnen och mig själv. Snart är det dags att börja lyssna på Sofie Sarenbrants Tiggaren. Längtar! Sofie är en favoritförfattare som aldrig har gjort mig besviken, hennes böcker brukar vara spännande, och svåra att lägga i från sig, redan från första sidan.

Nu lagom till jul lanserar BookBeat prenumerationspresentkort. Så du kan ge bort 1, 3 eller 6 månaders prenumeration på BookBeat. Perfekt julklapp till någon som läser mycket eller till någon som du tycker borde läsa mer 😀

Presentkorten hittar du på www.bookbeat.se/presentkort
Klicka dig in där för att läsa mer om hur du ska göra.

Mycket bättre att ge bort en prenumeration på en massa böcker istället för att försöka välja en passande bok. Perfekt för mig som alltid har beslutsångest. Varför välja när man kan få många :)

Dessutom gäller fortfarande erbjudandet om en fri månad hos BookBeat om du registrerar dig via www.bookbeat.se/blogteam.


I samarbete med BookBeat

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar