Bästa fredagskänsla är att äta småplock, så jag gjorde en minivariant av en småplocksmiddag. Den innehöll lite smått o gott av både nygjorda saker och rester. Ni vet ju att jag älskar att använda allt i matväg och slänger knappt någonting.
![](https://i0.wp.com/matro.blog/wp-content/uploads/2022/02/fredagsmys-risotto-smordeg-gyoza-skaldjur.jpg?resize=768%2C576&ssl=1)
Fredagsmys
friterad gyouza med kräftröra
(gyouza kvar från nyår, nygjord kräftröra)
(nygjord)
chicken nuggets
(ett paket i frysen som jag ville bli av med)
pesto- och västerbottensostfylld smördeg
(rester från julens pestogran som legat i frysen sedan dess)
vitlöksbröd
(rostbröd som behövde ätas upp)
sallad
(nygjord)
![](https://i0.wp.com/matro.blog/wp-content/uploads/2022/02/gyoza-kraftrora.jpg?resize=576%2C768&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/matro.blog/wp-content/uploads/2022/02/kantarellrisotto-parmesan.jpg?resize=576%2C768&ssl=1)
![](https://i0.wp.com/matro.blog/wp-content/uploads/2022/02/vitloksbrod.jpg?resize=576%2C768&ssl=1)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar